VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

7d9febfe-4c62-4fb5-9496-da673c35c763

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Week van Beter Aanbesteden

do 07 mrt 2024

​Van 25 tot en met 29 maart 2024 is het de Week van Beter Aanbest​eden. In deze week staat het verbeteren van de aanbestedingspraktijk centraal. Wat kunnen overheden en ondernemers doen? Dat ontdek je tijdens de bijeenkomsten en webinars in deze week.

Op het programma staan onder andere het Aanbestedingscongres op 26 maart, met sessies over rechtsbescherming en Artificial Intelligence. En op 29 maart kun je deelnemen aan het webinar 'Aanbesteden voor ondernemers'. In dit webinar word je meegenomen in de basiskennis van aanbesteden, zodat je ook voor deze opdrachten een mooie aanbieding kunt doen. Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland deelt zijn eigen ervaringen met aanbestedingen als schoonmaakbedrijf. Aansluitend delen Kim Schofaerts (Schofaerts.nl), Gaby Hoof (VNO-NCW/ MKB-Nederland) en Erno Schoop (TenderNed) tijdens een interactieve sessie met deelnemers de basiskennis van het aanbesteden. Waarom zou je de overheid als klant willen? Hoe verloopt het proces (alle stappen, met voorbeelden)? Hoe werken selectie en gunning? Wat kun je met Tenderned? Ook beantwoorden zij vooraf ingediende vragen. Meld je hier aan voor het webinar.

Over Beter Aanbesteden

​​​Beter Aanbesteden is het vierjarige programma van PIANOo, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), VNG en VNO-NCW/MKB-Nederland. Het doel is het professionaliseren van de inkooppraktijk door het bevorderen van kennis, toepassing en dialoog voor ondernemers en aanbestedende diensten.​​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief